Wednesday, December 02, 2015

hello hai haiii

Mula2 rs mcm takmo menulis tp bila dok baca semua post2 aku yg dahulu, rasa seronok plak..dpt mengimbas kembali masa dulu2...hehehee

ok now, let start menulis...aku nak pindah..yeap..mau pindah ke kulim..anak2 semua akan berpindah sekolah...trisya will be form 1 next year...alhamdulillah dia berjaya dpt 5A dlm UPSR tahun ni...agak susah gak urusan nak pindah sekolah ni...pening2..rumah juru still maintain..begitu gak dgn condo bukit tambun (rupa pun tak nmpk lagi)...so just akan menyewa di kulim...mana la ada duit extra dah nak beli rumah lagi..

kerja? ok la...nak cari makan n duit shopping kan...kena la tahan..but so far aku rs enjoy la jugak..b4 this banyak gak pressure dgn masalah2 system yg terlampau canggih n user friendly, then dgn "instant boss"..alhamdulillah now semua dah nmpk mcm dah "clear"..dah boleh enjoy life kembali..walaupun still terpksa login every sunday for 2-3hrs..tp ok la

famili? mcm tu jugak...just still missing my maknab :-(
kdg2 tu rs mcm nak lari balik duduk rumah kg tp tu rumah kg pun dah tak selamat untuk diduduki dah..tggu hari nak roboh aja



No comments: